Mycket på gång i föreningen

Tåsjöbergets Fritidsanläggningars Ekonomiska Förening är en förening som både är innehavare av hyresbostäder i Kyrktåsjö, av Kyrktåsjö skola och anläggningen Fjällsikten. Det är en hel del som händer just nu som vi gärna vill informera om. Detta informationsblad lämnas till våra hyresgäster, men vi vill även informera allmänheten om vad som är på gång.

Sommarmiddag flyttad till – när vi får träffas!

Vi brukar bjuda våra hyresgäster på en sommarmiddag varje år. Det har inte undgått någon att det pågår en pandemi just nu. Vi följer naturligtvis Folkhälsomyndighetens rekommendationer, och flyttar därför fram sommarmiddagen till en lämpligare dag. Vi vill inte att någon ska utsättas för risker och väntar därför med att samlas till sommarmiddag.

Multiarena vid skolgården

Föreningen har beviljats drygt 1,2 miljoner kronor från Allmänna arvsfonden för uppförande av en Multiarena! Styrelsen har under hösten och vintern arbetat intensivt med att söka medel för att kunna genomföra projektet. Arenan kommer bland annat att bestå av en konstgräsplan med sarg och bollmål samt en klätter- och parkourställning.

Avsikten med projektet är att är att skapa en samlingsplats i byn för alla åldrar, där vi kan träffas och grilla, kanske spela boule, eller träna i gym, spela boll, eller bara vara och umgås.

Fjällsikten och Tåsjöberget

På grund av risken för smittspridning har restaurang Fjällsikten valt att stänga restaurangen så länge begränsningen ”max 50 personer” gäller. Stugorna på Tåsjöberget, med en underbar utsikt, går att hyra precis som vanligt, ring Anders 073-083 42 83. Fjällsikten ser också till att det finns matlådor att köpa, för de som önskar, ring och beställ, så kanske någon kör förbi och levererar eller så beger ni er till Loppisen i Viken eller Norråkers Handel som också säljer matlådorna. Det går även att köpa matlådor hos Västertåsjö Gård då han är hemma.

Vi önskar er alla en härlig sommar!

Styrelsen
Ordförande Sven-Olof Lindman
Vice ord Kristina Widborg Ahlstrand
Ledamot Katarina Bjelke
Ledamot Mattias Bäckman
Ledamot Ragnar Lif
Ledamot Birgitta Westerlund
Ledamot Jörgen Pettersson
Suppleant Eva Pettersson

Bookmark the permalink.

Comments are closed.