Tillsammans är vi starka!

Det har återigen visat sig vilket enormt hjärta det finns för hembygden, både bland de som bor kvar här men inte minst från ”Tåsjöbor i förskingringen”! Det enorma stöd som har visats och visas för vår entreprenör på Fjällsikten gör nästan att man tappar andan! Vi vill även från föreningens sida tacka era alla!

Ett speciellt tack till de som ideellt kört ut matlådor som skänkts, ett speciellt tack till Lennart Johansson som ägnade många dagar och många mil, helt ideellt!

Ur detta föddes en tanke och en idé. Det händer ibland att en vardagshjälte dyker upp, i de mest oväntade sammanhang (oväntat som till exempel i att ”vem kunde tro att coronaviruset skulle komma och vända upp och ner på tillvaron för så många?”).      

För detta ändamål har Tåsjöberget Fritidsanläggningar ekonomisk förening öppnat ett swish-konto som vi döpt till Tåsjöberget Tillsammans. Man får gärna komma med tips och förslag till någon som behöver uppmärksammas, just nu tänker vi på dem som i stor omfattning kört matlådor ideellt, men ”imorgon” kan det vara någon annan som man känner behöver en extra uppskattning.

Om någon känner att den vill skänka ett par kronor för uppskattning av de som av hela sitt hjärta ställt upp med tid, bil och bränsle för att dela ut matlådor kan swisha till 123 509 35 70, kontot heter Tåsjöberget Tillsammans.

Var rädda om er!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.